Lokale CR websites

Er zijn ruim 15 locaties in Nederland waar u aan kunt haken om deel te nemen aan CR. Hieronder vindt u een overzicht van de locaties, waarvan de werkgroep heeft besloten om haar website te koppelen aan de landelijke website. En u ziet in het overzicht ook de kerken/ locaties waar een initiatiefgroep bezig is met de oprichting van CR. Is er in uw stad of regio nog geen CR-locatie beschikbaar? Vraag dan een info bijeenkomst aan. Wij komen graag naar u toe om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om een Celebrate Recovery groep op te starten.

Almere: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ASSEN

Den Haag: Startbijeenkomst 10-01-2019, Aanvang 19.45 uur, Kerketuinenweg 10c , 2544 CW

Drachten: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GORINCHEM

'S-GRAVENZANDE

HEERENVEEN

HOOGEVEEN

HOORN

Leiden: Startbijeenkomst 17-01-2019, aanvang 19:45 uur , Driftstraat 49a , 2315 CD

LELYSTAD

Musselkanaal: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ROTTERDAM

SNEEK

STEENBERGEN

UTRECHT

ZEEWOLDE

Zevenhuizen (Groningen): mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zelf een CR-groep beginnen?
Je wilt groeien? Het 12 stappen programma spreekt je aan? En er is nog geen kerk in je omgeving waar je welkom bent om in te stromen? Overweeg dan om zelf te starten met mensen die ook hun emotionele barrières willen slechten en een groei-impuls willen ervaren in hun relatie met God en andere mensen. CR is levensveranderend. Wat je nodig hebt zijn startpakketten voor deelnemers en als groep kun je gebruik maken van het feit dat alle lessen inmiddels op dvd zijn opgenomen. Ook hebben we 2 dvd's met engelstalige Persoonlijke Verhalen, of je gebruikt de Persoonlijke Verhalen die op de website staan. Met elkaar kun je aan de slag.

Wil je overwegen om met enkele andere mensen samen een groep te vormen, bestel dan de nodige ‘startpakketten voor deelnemers’ op de website en de USB stick met de 25 opgenomen lessen. (Die laatste staat niet op de website, maar is alleen maar te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Op verzoek geven we je ook graag antwoorden op je eventuele vragen.