Deelnemen?

Misschien ben je nieuwsgierig en wil je graag ontdekken of het CelebrateRecovery programma iets voor jou zou kunnen zijn? Weet dan dat al ongeveer 3000 mensen in ons land je voor zijn gegaan. Hun verhalen kun je elders lezen op de website van www.celebraterecovery.nl

Het bijzondere van de CR bijeenkomsten is, dat je je niet hoeft aan te melden, maar dat je gewoon iedere dinsdagavond vanaf 19:15 uur welkom bent, het programma begint om 19.30 uur. Er is geen drempel om binnen te wandelen.

Wil je je oriënteren? Dan is het goed om te weten dat het eerste gedeelte van de avond een algemeen gedeelte is. In het eerste gedeelte vindt er een les plaats of een getuigenis van iemand. Het tweede deel van de bijeenkomst bestaat uit gespreksgroepen, waarin je met elkaar de dingen bespreken die je bezighouden. 

Kom je voor de eerste keer? Dan is er voor jou gedurende het tweede deel van de avond de zogenaamde "nieuwkomersgroep" . Soms bestaat die groep uit één persoon, soms wel uit vijf. In deze nieuwkomersgroep krijg je uitleg over het programma, en kun je je vragen stellen. Op basis daarvan ga je beslissen of je terugkomt. Als je terugkomt en je hebt de nieuwkomersgroep een vorige keer bezocht, kun je ervoor kiezen om ook naar een gespreksgroep te gaan. Zo'n groep noemen we ook wel een open-deelgroep.

Iedere deelnemer krijgt een coach die minstens 1 keer in de 2 weken tijd voor je neemt.