Nieuws van CR Rotterdam

Celebrate Recovery naar Rotterdam Noord?

a new day

Op vrijdagavond 21 september om 19.30 vindt er bij Pinkstergemeente 'Kom en Zie', Boezemweg 166, 3031 BP Rotterdam een informatiebijeenkomst plaats, waar je van harte voor bent uitgenodigd. 

We hebben ontdekt dat er ook aan de noordkant van de maas een grote behoefte is aan een plek waar hulp, hoop en herstel in ruime mate voorhanden is. Wij geloven dat CR zo'n plek is, we zijn al ruim 3 jaar getuige van de mooie dingen die God hier doorheen doet. 

Wil je je aanmelden, meer informatie of op de hoogte gehouden worden van deze ontwikkelingen? Neem dan contact op met Daniel van der Ham. Dat kan telefonisch: 06-40652949, of via email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Celebrate Dinner!

Samen eten verbindt!

Dankzij een gulle schenking van stichting Haella en Insinger hebben we de mogelijkheid om iedere twee weken met elkaar te genieten van een heerlijke maaltijd.

Tijdens de avonden waar de persoonlijke verhalen centraal staan zullen we een uur eerder beginnen met een heerlijke maaltijd. Dominique Au coördineert dit, en je bent van harte welkom om mee te genieten!

Voor de kosten hoef je je geen zorgen te maken. Wel bestaat er de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven. En vergeet niet: vrijwillig is ook echt vrijwillig!

 

Vacature:

Gespreksleider vrouwengroep (vrijwillig)

Wij zijn op zoek naar een gespreksleider voor onze vrouwengroep. Ben jij degene die we zoeken?

Wat we vragen is een betrouwbare en enthousiaste instelling, en uiteraard een grote liefde voor God en je naasten. Durf jij jezelf kwetsbaar op te stellen, en weet je je eigen levenservaring in te zetten als een bruikbaar hulpmiddel in deze fantastische bediening?

We bieden je een geweldig team aan om in te werken, mooie faciliteiten, training en toerusting op maat, en natuurlijk heel veel gezelligheid. Wil je meer weten, of gewoon een keer langs komen om sfeer te proeven?

mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

En we zijn van start!

 

Na heel lang geduld te moeten hebben werd het wachten beloond. En hoe! Op 28 januari 2016 trapten we af met een geweldig concert van Cashflow 3. Deze band, bekend om haar geweldige covers van Johnny Cash verzorgde een optreden om deze bijzondere gebeurtenis kracht bij te zetten.

Klik op de onderstaande afbeelding om meer over deze band te weten te komen 

 

Cashflow3

Toespraken bij LEEF! over het thema van CelebrateRecovery!

In de maanden april en mei 2015 is er een serie toespraken geweest rondom CelebrateRecovery.

Deze serie toespraken vormden de opmaat naar het programma, wat we op 28 januari 2016 hopen te starten. Door deze toespraken te beluisteren of te bekijken krijg je al een aardig idee van de inhoud van de twaalf stappen van CelebrateRecovery. 

Onder het tabblad 'multimedia' kun je ze allemaal terugvinden.

 

Flyer14 Keuze1